Arkitekt – Esbjerg

Arkitekten & Ingeniøren kender til de stolte byggetraditioner i Esbjerg og resten af det af vestjyske.  

Som arkitekt på forskellige byggeprojekter i Esbjerg, har vi erfaring og know-how, der kommer dig til gode i dit næste byggeprojekt.  

Skal du bygge nyt hus? 

Så sidder du sikkert allerede med en helt masse kataloger fra diverse husfirmaer, der leverer nøglefærdige huse til billige penge (for den skrabede model – vel og mærke.) Har vi ret? Der er ikke noget i vejen med at vælge et typehus, men har du overvejet, at få tegnet et hus – kun til dig? Måske tænker du at det er dyrt og omstændigt, men sådan behøver det slet ikke at være. 

Er et arkitekttegnet hus en dyr løsning? 

Det er en myte, at et arkitekttegnet hus, er en dyrere løsning end et typehus. Det kan det selvfølgelig være, men det behøver det ikke at være. Vi tegner og bygger huse i alle prisklasser. Som arkitekter, har vi indgående kendskab til byggeteknikker og valg af materialer – Det krydrer vi med gode, kreative løsninger og vupti; Så har du tegninger på dit drømmehus, som ligger indenfor dit budget.  

Dit drømmehus skal passe til dig 

Når du booker et møde med vores arkitekt, Søren Bøgedal, i Esbjerg, vil du opleve at han ikke dukker op med et færdigt katalog, hvor du kan udpege det hus, der opfylder de fleste af dine behov og gå på kompromis med resten.  

Tvært imod.  

Sørens er nærværende og bruger tiden på at tale med dig om, hvordan du lever. Det gør han fordi det er hans fornemmeste opgave, at finde frem til præcis de behov, der gør dit nye byggeprojekt til mere end bare et hus nemlig et hjem. Vi synes det er så ærgerligt at skulle gå på kompromis med funktioner og behov, når drømmehuset skal bygges. Det er derfor vigtigt for os, at finde kreative løsninger og alternative materialer, så huset kan holdes indenfor det fastlagte budget, men stadig opfylde dine behov. Det kan sagtens lade sige gøre. 

Vi tænker nye tanker 

Imens mødet står på, lytter Søren også til alle de ting du ikke siger. Kan man det? Ja, det kan man. Som garvet arkitekt, ser han muligheder alle vegne, griber de bolde du kaster og videreudvikler på dine idéer. Ligeledes kommer arkitekten med nye input til muligheder, der løser dine boligbehov. 

Det vigtige samspil og fleksibiliteten i at få et hus, der ikke er en stangvare, er de største grunde til, at flere og flere vælger at få en arkitekt til at slå stregerne til deres nye hjem.   

Skal vi hjælpe med byggeriet? 

Arkitekten & Ingeniøren kan mere end ’bare’ tegne dit nye drømmehjem, vi kan også bygge det. Det kan være en uoverskuelig proces at bygge et hus, men det behøver det bestemt ikke at være. Vi kan hjælpe dig hele vejen gennem processen.  

Vores mange års erfaring i byggebranchen gør os i stand til at følge dit byggeprojekt fra start til færdigt hjem. Vi kan sørge for alt lige fra byggetilladelser til tilsyn, mens byggeriet står på.  Faktisk, er vi mere end vant til at håndtere kontakt til myndighederne, indhente tilbud på byggematerialer og koordinere håndværkere, så tingene glider. Vi fører altid tilsyn med byggeriet hele vejen igennem, så du trygt kan vente på, at få nøglerne til dit nye hjem. 

Vi arbejder i det vestjyske 

Arkitekten og Ingeniøren har kontor i Rødding, men vi kommer vidt omkring. Vi løser bl.a. arkitektopgaver i Esbjerg, Ribe, Vejen, Haderslev og Kolding. For os, er geografi ingen hindring. Heller ikke når det gælder det første, uforpligtende møde med vores arkitekt. Søren kigger gerne forbi til en kop kaffe og snak om jeres boligbehov og mulighederne for at bygge et nyt hus, der er tegnet til jer.  

Book et møde ved at følge linket herunder…

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe