Arkitekttegnet byggeri til

Erhverv-
& institution

Vi udarbejder specialtilpassede og moderne arkitekttegnede løsninger til erhverv & institutioner.

Det skal passe til formĂĽlet

Vi indtĂŚnker jeres behov og arbejdsflow

Øget produktivitet, større arbejdsglÌde og optimering af arbejdsgange

Det er bare 3 rigtig gode grunde til at fü kigget byggeriet efter i sømmene. 

Arkitekten & Ingeniøren udarbejder en flowanalyse, der fortÌller jer, hvordan I kan optimere forhold og indretning af bygningerne, sü de daglige arbejdsgange lettes og produktionen optimeres.  

Vi søger alle nødvendige tilladelser og koordinerer byggeriet, sü I har fÌrrest mulige gener heraf.  

Sü kan I nemlig fokusere pü jeres kerneforretning, mens vi tager os af forbedringerne.  

Vi guider hele vejen

TotalrĂĽdgivning

Vi kan levere totalrüdgivning, som indeholder alle de delprojekter, som er en nødvendig del af helheden, for at dit byggeri kan gennemføres. Lige fra idÊfasen til det sidste bygningseftersyn.

Dine interesser som bygherre bliver varetaget fuldt ud, sÌrligt med henblik pü at honorere dine forventninger til kvalitet, kreativitet, økonomi og tidsforbrug.

Hos os für du rüdgivning om forskellige delomrüder, f.eks. byggemodning, projektering af ventilation, miljøregler og bÌredygtighed samt beregning af energiforbrug.

Hvis du vil være fri for ‘bøvl’ med håndværkere, kontakt til leverandører og myndigheder mm., så kan vi fungere som din byggeleder og varetage hele byggestyringen. Det vil sige, at du kun har én kontaktperson – nemlig vores byggeleder.

Processen ved om- eller tilbygning

Indledende møde m. arkitekten

Processen starter med et indledende møde med Arkitekten. Pü mødet taler vi om jeres behov, drømme og forventninger til byggeriet. 

l

Tilbud pĂĽ arkitekttegning

Efter det første møde udarbejder vi et tilbud pü projektet.  

Tilbuddet er delt op, sü I tydeligt kan se, hvad de forskellige faser koster. Pü den müde er det let gennemskueligt for jer, og I kan frit vÌlge, hvor mange faser, I ønsker, vi skal vÌre en del af.  

j

Skitseforslag

Hvis I takker ja til tilbuddet, pübegynder Arkitekten udarbejdelse af skitseforslaget. I skitseforslaget visualiseres de drømme og behov, vi fandt frem til pü første møde.  

Myndighederne

Alt efter omfanget er der brug for tilladelse til nybyggeri eller tilbygning. Vi kender systemerne, og vi sørger for at fü byggetilladelser i hus hurtigst muligt.  

Hovedprojekt

Nür der er styr pü de nødvendige tilladelser, arbejder vi videre med tegningerne, som hündvÌrkerne skal bruge til at udføre jeres projekt.  

Eksterne

Hvis der er behov for f.eks. geotekniske undersøgelser af byggefeltet eller en landinspektør til afsÌtning af fundamentlinker, tager vi fat pü det her.  

Afslutning

Vi slipper projektet løs, og I kan lade det overgü til dem, I har valgt til at varetage selve bygeprocessen. Skulle I have brug for yderligere tryghed og sparring undervejs i byggeriet, er vores byggerüdgivning et oplagt valg. LÌs mere om det her 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe