Om os

Hvem er vi?

Historien fortæller hvem vi er og hvor vi er på vej hen

Hvor kommer vi fra

Historien bag

Historien starter, da Ingeniøren Finn i 2016 stod og manglede en kompagnon. Finn havde på det tidspunkt været medindehaver af ingeniørvirksomheden siden 2003.

Hans tanker faldt på Arkitekt Bøgedal, en mindre tegnestue, som arkitekten Søren Bøgedal havde åbnet i 2013, da han, grundet manglende ordretilgang, måtte forlade sit job på en tegnestue i Ribe og derfor valgte at realisere drømmen om egen tegnestue.

De to havde ikke nogen særlig relation til hinanden, bortset fra et par småopgaver som Søren indimellem havde løst for CG teknik. Men Finn kunne se mulighederne i et fællesskab, og for Søren lød det som en spændende idé.

Søren flyttede ind hos CG teknik i slutningen af 2016. I efteråret 2021 skulle der nye kræfter til, så derfor har Heidi overtaget Finns andel i virksomheden. Finn er stadig i virksomheden som i dag ledes af Heidi og Søren.

En ny begyndelse

’Vi skulle jo lige se, om vi var hund og kat’  

Det var de to bestemt ikke. 1. januar 2018 slog Finn og Søren for alvor pjalterne sammen og blev partnere.  

Navnet CG Teknik måtte siden lade livet til fordel for det nuværende, og noget mere sigende navn; Arkitekten & Ingeniøren 

’Det nye navn fortæller lige nøjagtigt, hvad det er, vi laver. Det kan folk forstå. ’  

Søren og Finn har ikke et øjeblik fortrudt, at de to virksomheder blev til én. Finns rolige gemyt og Sørens udadvendte tilgang til kunderne har vist sig at være et perfekt match. Der er plads til forskellighed og faglig fordybelse hos Arkitekten & Ingeniøren. 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe