Om os

Hvem er vi?

Historien fortæller hvem vi er og hvor vi er på vej hen

Hvor kommer vi fra

Historien bag

Historien starter, da Ingeniørfirmaet CG Teknik i 2016 stod og manglede en kompagnon.

Deres tanker faldt på Arkitekt Bøgedal, en mindre tegnestue, som arkitekten Søren Bøgedal havde åbnet i 2013, da han, grundet manglende ordretilgang, måtte forlade sit job på en tegnestue i Ribe og derfor valgte at realisere drømmen om egen tegnestue.

De to havde ikke nogen særlig relation til hinanden, bortset fra et par småopgaver som Søren indimellem havde løst for CG teknik. Men CG Teknik kunne se mulighederne i et fællesskab, og for Søren lød det som en spændende idé.

Søren flyttede ind hos CG teknik i starten af 2017. I efteråret 2021 skulle der nye kræfter til, hvorfor  Heidi købte sig ind og har overtaget halvdelen af virksomheden. I dag ledes virksomheden af Heidi og Søren i fællesskab.

En ny begyndelse

I efteråret 2021 overtog Heidi halvdelen af virksomheden og sammen med Søren har hun sat en ny kurs for Arkitekten & Ingeniøren. Det var vigtigt at holde fast i det oprindelige navn.

’Vores navn fortæller lige nøjagtigt, hvad det er, vi laver. Det kan folk forstå.’

Selvom Heidi og Søren er to forskellige personer, så forstår de at udnytte hinandens styrker til fulde. Med Heidi’s rolige overblik over sagerne og Sørens udadvendte tilgang til kunderne, er deres parløb et perfekt match. Der er plads til forskellighed og faglig fordybelse hos Arkitekten & Ingeniøren. 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe