Rådgivning ved arkitekten & Ingeniøren

Vi foretager rådgivning på flere forskellige områder. Uanset hvilket af disse det drejer som, kan du være sikker på, at vi tager opgaven seriøs og du er i de bedste hænder.

Energioptimering

Energioptimering er pengene værd. En ting er helt sikker, energi bliver ikke billigere. Derfor er der store besparelser at hente på at energioptimere din bolig.

 

Byggetilsyn

Vi er dine øjne på byggepladsen. Som byggeleder er vi din forlængede arm på byggepladsen. Vi overvåger byggeriet og sørger for, at kvalitet, tidsfrister og pris stemmer overens med de aftaler, der er indgået.

Ingeniørberegning

Vi foretager alle former for ingeniørberegninger. Det er både statiske beregninger af bærende konstruktioner af beton, murværk, træ og stål samt stabilitetsberegninger. Vi dimensioner også varme- og ventilationsanlæg samt afløbsinstallationer. Vi sørger for, at alle beregninger opfylder gældende normkrav.

Projektsalg

Leder du efter dit næste projektsalg? Hos Arkitekten & Ingeniøren er der aldrig ro på tegnebrættet, og vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere til projektsalg.  Kontakt os og hør nærmere. 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe

Nybyggeri

Lad os hjælpe dig igennem processen med dit nye husbyggeri.

Om- & tilbygning

Få den bedste løsning når der skal bygges til eller om.

Erhverv & institution

Vi har stor erfaring med erhvervs- og institutionsbyggeri

Energioptimering

Vil I gerne spare på energiregninger – så lad os hjælpe jer, med at få identificeret de rette tiltag

Byggetilsyn

Vi er rådgiver dig og sikrer, at dit byggeri lever op til reglementer og krav – og i sidste ende bliver som du ønsker det

Ingeniørberegning

Som rådgivende ingeniørfirma er vi uvildige og uafhængige og løser til enhver tid opgaver ud fra dine behov

Projekter

Hos Arkitekten & Ingeniøren er der aldrig ro på tegnebrættet, og vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere til projektsalg

Kontakt os

Kontakt information

Østergade 8
DK-6630 Rødding

+45 7484 2412

kontakt@aing.dk

Følg os