Rådgivning ved arkitekten & Ingeniøren

Vi foretager rådgivning på flere forskellige områder. Uanset hvilket af disse det drejer som, kan du være sikker på, at vi tager opgaven seriøs og du er i de bedste hænder.

Energioptimering

Energioptimering er pengene værd. En ting er helt sikker, energi bliver ikke billigere. Derfor er der store besparelser at hente på at energioptimere din bolig.

 

Byggetilsyn

Vi er dine øjne på byggepladsen. Som byggeleder er vi din forlængede arm på byggepladsen. Vi overvåger byggeriet og sørger for, at kvalitet, tidsfrister og pris stemmer overens med de aftaler, der er indgået.

Ingeniørberegning

Vi foretager alle former for ingeniørberegninger. Det er både statiske beregninger af bærende konstruktioner af beton, murværk, træ og stål samt stabilitetsberegninger. Vi dimensioner også varme- og ventilationsanlæg samt afløbsinstallationer. Vi sørger for, at alle beregninger opfylder gældende normkrav.

Projektsalg

Leder du efter dit næste projektsalg? Hos Arkitekten & Ingeniøren er der aldrig ro på tegnebrættet, og vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere til projektsalg.  Kontakt os og hør nærmere. 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe