Rådgivning

Projektsalg

Leder du efter dit næste projektsalg?

Hos Arkitekten & Ingeniøren er der aldrig ro på tegnebrættet, og vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere til projektsalg.  Kontakt os og hør nærmere. 

Udvikling kræver kompetence

Projektudvikling

Skal vi udvikle på dit byggeprojekt? 

Vi har kompetencerne til at udvikle hele byggeprojekter fra start til slut eller blot i de faser, der er nødvendige for jer. Med Arkitekten og Ingeniøren får du en pålidelig og kompetent samarbejdspartner. Kontakt os og hør nærmere.  
 

Indsigt og erfaring

Projekttegninger

Selv små byggeprojekter kræver, at projektlederen har den fornødne indsigt i alle byggeriets faser. Med en håndværksmæssig tilgang og alsidige byggetekniske kompetencer er Arkitekten og Ingeniøren det sikre valg til projektering af dit byggeprojekt.   

Vi søger altid at finde løsninger og materialer, der mindsker det løbende vedligehold og gør dit byggeri så bæredygtigt som muligt.  

Vis os din idé, så kan vi sammen udvikle den til et projekt, du bliver glad for.  

Få et godt grundlag

VVS – Projektering

Vores ingeniører besidder mange kompetencer.    
-Og viden omkring sundhedsmæssige forhold i tekniske varmtvandssystemer er bestemt ingen undtagelse.   

Står dit gamle oliefyr eller din naturgaskedel for en udskiftning til en mere miljørigtig løsning, så tag os med på råd.    

Hos Arkitekten og Ingeniøren laver vi først en grundig rentabilitetsberegning, så du får det økonomiske overblik over investering og forrentning.   

Det giver dig de bedste forudsætninger for din beslutning.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe