Arkitekttegnet

Om-
& tilbygning

Indfri jeres drømme om mere plads, en anden grundplan eller opdeling af jeres eksisterende rum

KOM GODT IGANG

Hvordan bliver drømmene indfriet?

Har I brug for at bygge til og få mere plads, eller kan garagen mon bygges om, så den kan bruges til beboelse?  

Book et uforpligtende arkitektmøde og få sat drømmene i system.  

Hos os får I en professionel vurdering af jeres idéer. Vi møder jer med et åbent og realistisk sind og ser muligheder, I måske slet ikke selv havde fået øje på.  

Det første møde koster kun en kop kaffe

Vi analyserer

Hvordan er jeres dagligdag i huset?

Hvordan bruger I jeres hus?  

“Til at bo i….”, tænker I nok, men faktisk er spørgsmålet ikke nødvendigvis så simpelt, som det lyder. Kunne I godt tænke jer direkte adgang til haven fra soveværelset? Eller skal ungerne have egen afdeling? Jeres behov danner grundlaget for projektet, og vi bruger den fornødne tid til at finde frem til det, der er vigtigt for jer.  

På den måde bliver det ikke bare et hus. Det bliver et hjem. Jeres hjem.  

FORBEREDELSE

Hvad skal vi forberede inden første møde? 

Lad drømme og tanker få frit spil.  

Inden vi mødes første gang, skal I lægge hovederne i blød. Hvordan ser det perfekte hjem ud for jer? Overvej både det visuelle og det funktionelle og tænk over, om I har særlige behov, der bør tages hensyn til i jeres nye byggeri.  

Processen ved om- eller tilbygning

Indledende møde m. arkitekten

Processen starter med et indledende møde med Arkitekten. På mødet taler vi om jeres behov, drømme og forventninger til byggeriet. 

l

Tilbud på arkitekttegning

Efter det første møde udarbejder vi et tilbud på projektet.  

Tilbuddet er delt op, så I tydeligt kan se, hvad de forskellige faser koster. På den måde er det let gennemskueligt for jer, og I kan frit vælge, hvor mange faser, I ønsker, vi skal være en del af.  

j

Skitseforslag

Hvis I takker ja til tilbuddet, påbegynder Arkitekten udarbejdelse af skitseforslaget. I skitseforslaget visualiseres de drømme og behov, vi fandt frem til på første møde.  

Myndighederne

Alt efter omfanget er der brug for tilladelse til nybyggeri eller tilbygning. Vi kender systemerne, og vi sørger for at få byggetilladelser i hus hurtigst muligt.  

Hovedprojekt

Når der er styr på de nødvendige tilladelser, arbejder vi videre med tegningerne, som håndværkerne skal bruge til at udføre jeres projekt.  

Eksterne

Hvis der er behov for f.eks. geotekniske undersøgelser af byggefeltet eller en landinspektør til afsætning af fundamentlinker, tager vi fat på det her.  

Afslutning

Vi slipper projektet løs, og I kan lade det overgå til dem, I har valgt til at varetage selve bygeprocessen. Skulle I have brug for yderligere tryghed og sparring undervejs i byggeriet, er vores byggerådgivning et oplagt valg. Læs mere om det her 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe