Arkitekt – Kolding

Som arkitekt i Kolding, har vi et bredt, lokalkendskab. Derfor arbejder vi hjemmevant i byen og har erfaring med opførelse af flere arkitekttegnede huse og byggerier i Kolding. 

Har du brug for en arkitekt? 

Står I for at skulle bygge nyt hus eller sommerhus, trænger huset til en ombygning eller skal der opføres en tilbygning, så I får flere m2 at boltre jer på?  

Så er et møde med en arkitekt et rigtig godt sted at starte. 

Må vi drømme med jer? 

Det kan godt være, at I allerede ved, hvordan du ønsker dit drømmehus, sommerhus eller tilbygning skal se ud. Langt de fleste har i al fald gjort sig nogle tanker og har idéer nok til et næsten færdigt projekt, men det skader aldrig at få sat et par ekstra, faglige øjne på, så drømmene kan sættes i system og senere føres ud i livet. 

På det første møde, spørger vi ind til hvordan I bruger jeres hus. ’Til at bo i’ – Svarer de fleste, men svaret er ikke nødvendigvis så indlysende. Det, vi rigtig gerne vil vide noget om, er om I ofte har mange gæster, lever det meste af sommeren i haven, har I brug for mere plads eller måske ville det give mening at lave en separat teenageafdeling med eget badeværelse og indgang. Alt det, skal nemlig danne rammen for de skitser, der senere udarbejdes til jeres byggeprojekt.  

Vi lytter naturligvis til de idéer og tanker I allerede har gjort jer, og kommer med input til hvordan de kan blive til virkelighed. Arkitekten har den fornødne faglige viden til at guide jer og få styr på selv de mest højtragende drømme. Der er kun én facitliste, og den sidder I med. Vi bestemmer ikke hvordan huset skal se ud, eller hvordan det skal bruges. Det er jo jer, der skal bo i det.  

Det er vigtigt at få vendt hvor I ligger rent budgetmæssigt. Vi kan bygge huse i alle prisklasser, men det er nemmest at få økonomien til at gå op, hvis vi allerede fra starten ved, hvad der er at gøre med. På den måde, kan vi også skrue på nogle knapper, så I får mest muligt for jeres penge.  

Det første møde koster kun en kop kaffe, og du kan booke det online her:  

Stregerne er jeres 

Når mødet er slut, og hvis I ønsker det, tager vores arkitekt hjem og videreudvikler på jeres idéer, behov og drømme. Det kommer der en skitsetegning ud af. Tegningen fortæller i grove træk om hvordan huset eller tilbygningen kommer til at se ud, og vi fortæller jer om de løsninger vi har valgt, og hvorfor vi har valgt dem til lige netop jer. Vi kan garantere jer, at der er tænkt over hver enkelt lille detalje og intet er overladt til tilfældighederne.  

Hvis I vælger at godkende tegningerne, sørger vores arkitekt for at rentegne dem, så de bliver til færdige arbejdstegninger, der kan bruges af håndværkerne.  

Arbejdet som arkitekt på opgaven slutter som regel her, men hos Arkitekten & Ingeniøren kan vi tilbyde at følge projektet helt til dørs.  

Vi kender byggebranchen 

Vores mangeårige erfaring fra byggebranchen, gør os i stand til, at tage os af alle faser i jeres byggeri. Vi kan dermed både slå de første streger og sætte det sidste flueben, når I har fået nøglerne til jeres hus.  

I vores hverdag, er det helt naturligt for os at håndtere kontakt med myndighederne vedr. byggetilladelser osv, indhente tilbud fra håndværkere og føre tilsyn med byggeriet, så alting går rigtigt for sig.  

Når du får lavet arkitekttegninger hos Arkitekten & Ingeniøren, er du altid sikret en enkel proces og et godt resultat.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe