Arkitekt – Vejen

Skal du bygge nyt drømmehus i Vejen?

Arkitekt eller ej?  

Ordet arkitekt, kommer fra græsk og betyder ’bygmester’. 

En arkitekt formgiver dine fysiske omgivelser. Hvad enten det drejer sig om bygninger, haver eller møbler, så har arkitekten altid haft en finger med i spillet, og sørget for, at de fysiske omgivelser er designet til de respektive formål.  

Hos din arkitekt i Vejen, er det lige netop det, vi gerne vil kendes for.  

Vi vil designe dit hjem, så det passer til dig og dine behov.  

Når du vælger en Arkitekten & Ingeniøren til at tegne dit nye hjem, sommerhus eller virksomhedens nye domicil, kan du være helt sikker på, at resultatet bliver skræddersyet til den måde hvorpå bygningen skal bruges, og det liv der skal leves i f.eks. sommerhuset.  

Nyt hus i Vejen? 

Går du med planer om at bygge nyt hus i Vejen, er Arkitekten & Ingeniøren en oplagt samarbejdspartner. Som arkitekt på opgaven i Vejen, kan vi både sætte de første streger til jeres nye hjem, og følge byggeriet helt til dørs.  

Vi har bygget rigtig mange hjem allerede, og det bliver aldrig kedeligt. Den proces det er, at finde frem til de løsninger, der gør jeres hjem til noget helt særligt, er vores passion. Det er faktisk derfor vi står op om morgenen.  

Vores arkitekt bider ikke  

Den første I møder, når I har brug for en arkitekt i Vejen, er Søren Bøgedal. Søren bider bestemt ikke, men han vil som regel gerne have en kop kaffe.  

Søren har mange års erfaring både som håndværker og arkitekt, og derfor ved han også alt om, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke løsningerne der er mest fordelagtige for jer. Ved det første møde sætter arkitekten sig grundigt ind i, hvad det er I ønsker, og hvilket hjem, der skal skabes.  

Det er vigtigt, at I er åbne omkring den måde I bruger jeres hus på. Det kan lyde lidt mystisk, for de fleste bruger vel deres hus til at bo i. Sådan er det vel? Tja – det kan man sige, men når arkitekten gerne vil grave lidt dybere end som så, så er det fordi det fortæller en masse om, hvilket hus I er på jagt efter. Måske endda uden I selv er helt bevidste omkring det.  

Husk på, at arkitekten ikke har en bunke typehuse klar, han kan hive op af tasken. Det hus han tegner er jeres.  

Efter mødet, går Søren hjem og sætter streger på de husdrømme I har delt med ham. Han tegner de første skitser, og I er godt på vej til at få omsat drømmene til virkelighed.  

Ellers andet? 

Hos Arkitekten og Ingeniøren har vi mange års erfaring i, at varetage hele byggeprocessen. Det kan vi også gøre for jer. Vi kan hjælpe jer med at indhente de nødvendige tilladelser, så byggeriet kan kommer i gang, have al kontakt til håndværkerne og føre tilsyn så længe byggeriet står på.  

På den måde, er I sikre på, at alting bliver gjort lige efter bogen, og I kan slippe bekymringerne og nøjes med at have en enkelt kontaktperson, der tilmed kender jeres byggeri ned til mindste streg og detalje.  

Vi har respekt for jeres penge.  

Er det dyrt at få en arkitekt til at tegne et nyt hus? Hos Arkitekten og Ingeniøren har vi stor respekt for jeres penge, og vi bygger huse i alle prisklasser. Vores viden og erfaring giver os mulighed for at tilpasse løsningerne, så pengene rækker lige lidt længere. Derfor er det ikke nødvendigvis dyrere at få en arkitekt til at tegne og bygge huset, end det ville være ved et typehusfirma.  

Hvis I er i tvivl om priser og muligheder, så er I altid velkomne til at kontakte Arkitekten og Ingeniøren for en uforpligtende snak og forventningsafstemning. 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe