Arkitekt Ribe

Med stor kendskab til det vestjyske og traditionerne. 

Kom godt fra start 

Arkitekttegnede huse i Ribe

Vi ønsker at fremstå som den idéskabende og kreative arkitekt tegnestue med ydelser tilpasset markedet og vore kunders behov. Vi står for solid rådgivning og er som arkitekt i Ribe solidt forankret hos håndværkere og myndigheder, faktisk i hele det syd og sønderjyske.

Der er mange ting der skal tages stilling til hvis man vil bygge nyt hus. Vi har erfaringen og bidrager med rådgivning i alle byggeriets faser

Det vi lover er perfekte ramme for jeres kommende base. Vi kan tegne et unikt hus som er tilpasset jeres behov.

DET ER IKKE DYRT AT BRUGE EN ARKITEKT

At bygge nyt hus i Ribe med hjælp fra en arkitekt og ikke nødvendigvis dyrere en som at vælge at bygge et typehus som er tegnet til den brede befolkning.

Hvad koster det at få tegnet et hus af en arkitekt? Det er ikke så meget antal kvadratmeter der er det springende punkt, men mere byggestilen, det kommer an på; jo mere utraditionel du ønsker at bygge, des højere pris. Så prisen kommer an på hvilke ideer og drømme det er der skal tegnes.

FØRSTE MØDE KOSTER KR. 0,-

Efter et indledende møde modtager man arkitektens bud på projektering af opgaven. Det er opdelt i faser, på den måde kan du vælge til og fra så det også i sidste ende kommer til at matche dine behov for drømmeboligen.

Processen igennem jeres næste projekt

Møde

Book et indledende møde, så kigger vi på den specifikke opgave. Det første møde er helt uforpligtende, og vi lover, der er kaffe på kanden.  

Tilbud

Ud fra de behov, vi sammen har kortlagt under første møde, udarbejder vi nu et løsningsforslag og et tilbud, der passer til opgaven.  

Udførelse

Takker I ja til vores tilbud, sætter vi arbejdet i gang.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe