Arkitekt Ribe

At bygge nyt, at bygge sit eget nye hus, fritidshus eller sommerhus kan løses med professionel arkitekthjælp fra Arkitekt Bøgedal. Der er mange ting der skal tages stilling til hvis man vil bygge nyt med arkitekthjælp. Det vi kan love er at levere er perfekte ramme for jeres kommende base. Vi kan tegne et unikt hus som er tilpasset jeres behov.

At bygge nyt hus i Ribe med hjælp fra en arkitekt og ikke nødvendigvis dyrere en at vælge at bygge et typehus, færdigtegnet.

Til gengæld får du dit helt eget hus, hvor dine tanker, behov og drømme er indarbejdet af en arkitekt der forstår at omsætte behov til en bolig. Omgivelserne, Ribe å eller anden bymæssig interesse skal indtænkes i dit projekt, og det er her arkitekten til enhver tid beviser sit værd.

Hvad koster det at få tegnet et hus?

Er et rigtig godt spørgsmål, for det kommer helt an på hvad du ønsker at få tegnet, det er ikke så meget antal kvadratmeter der er det springende punkt, men mere byggestillen det kommer an på, jo mere utraditionel du ønsker at bygge, jo højere pris. Men en ting er dog helt sikker, det er ikke så dyrt at bruge en arkitekt, som folk tror.

LÆS HER: Hvad koster en arkitekt

Book et møde, eller bliv ringet op – vi gir kaffe!

Det handler om jeres ønsker og behov. Uanset om du ønsker en arkitekttegnet villa, en tilbygning eller andre ideer.

Efter et indledende møde vil du modtager arkitektens bud på projektering af opgaven. Det er opdelt i faser, på den måde kan du vælge til og fra så det også i sidste ende kommer til at matche dine behov for drømmeboligen.