Arkitektegnet sommerhus – Esbjerg

Skal jeres sommerhus være noget helt særligt?

Skal jeres sommerhus være noget helt særligt?  

Så er et arkitekttegnet sommerhus nok løsningen, I leder efter. 

Hvis I står for at skulle bygge nyt sommerhus, er drømmende sikkert allerede flyvende. Det er ikke så underligt. Det er jo jeres helt egen ferie-oase, der skal skabes, og den skal passe lige præcis til jer, og den måde I holder ferie på.  

Der er mange forestillinger om hvordan et ’rigtigt’ sommerhus bør se ud. For nogle, er det et lille træhus med havudsigt og bølgebrus, der bringer sommerhusstemingen frem, mens det for andre, er et luksushus med pool og wellnessafdeling, der danner de helt rigtige rammer for sommerhusferien.  

Med et arkitekttegnet sommerhus, får I muligheden for at bygge lige det sommerhus I drømmer om. Det er kun fantasien der sætter grænser.  

Hos Arkitekten & Ingeniøren, har vi bygget mange sommerhuse i det vestjyske, gennem årene. Og lige så mange huse vi har bygget, ligeså forskellige har de været. 

Hvilket sommerhus drømmer I om? 

Hvordan jeres sommerhus skal se ud, ved kun I. Og dog – vores arkitekt, Søren Bøgedal, er en udmærket drømmetyder. Derfor bruger han også det første møde på at lytte til jer, når I fortæller om jeres ønsker og behov. Han lytter rent faktisk også til alt det I ikke siger. På den måde, kan Søren allerede på det første møde finde frem til, hvilke sommerhusdrømme der betyder mest for jer. 

Det er vigtigt for arkitekten at se den grund, hvor sommerhuset skal bygges, så han kan tage forbehold for de omgivelser der bygges i, hvordan huset skal vende og hvordan I får mest muligt ud af grunden i det hele taget.  

Huset skal bygges i materialer der kan tåle de vejrforhold, der er på stedet. Ligger grunden f.eks. tæt på vandet, skal der tages højde for sand, vind og vand. Det kan lyde helt ubetydeligt, men det har noget at sige med både materialevalg og kommende vedligehold, når man bygger ved kysterne.  

Efter det første møde, går arkitekten hjem og tegner de første skitser til jeres nye sommerhus. I får skitserne præsenteret, og arkitekten fortæller om de løsninger der er valgt, og hvorfor valget er faldet på f.eks. lige netop disse materialer osv.  

Hvis der er rettelser, der skal foretages inden skitserne rentegnes, kommer de også med i denne del af processen. Efter jeres endelige godkendelse af tegningerne, kan arbejdet med at bygge jeres arkitekttegnede sommerhus begynde.  

Gedigen, faglig erfaring 

Hos Arkitekten & Ingeniøren har vi mange år på bagen i byggebranchen. Det betyder, at vi har tilegnet os viden, knowhow og kompetencer, der gør os i stand til at styre byggeprocessen fra start til færdigt sommerhus. 

Vores arkitekt tegner først jeres sommerhus ud fra jeres drømme og behov, efterfølgende kan vi klare hele eller dele af opgaven med at styre byggeriet sikkert i hus.  

Vi sørger for at, alle de nødvendige byggetilladelser bliver søgt rettidigt, så byggeriet ikke bliver unødigt forsinket. Vi indhenter tilbud fra håndværkere på materialer, ligesom vi kan bruge vores gode netværk i byggebranchen til at sammensætte det optimale håndværkerteam, til at varetage byggeriet af jeres arkitekttegnede sommerhus. Mens byggeriet står på, sørger vi for at føre tilsyn, så intet bliver overladt til tilfældighederne og alle byggetekniske regler bliver overholdt. 

I bestemmer selvfølgelig selv om vores arkitekt kun skal tegne jeres nye sommerhus, eller om I ønsker os som en fast samarbejdspartner, indtil sommerhuset står færdigt.  

Vi havde nær glemt prisen… 

Hvad koster et arkitekttegnet sommerhus? Det kommer an på jeres budget. Vores arkitekt tegner sommerhuse i alle prisklasser. Det behøver derfor ikke være nogen dyr løsning, at få tegnet sommerhuset af en arkitekt. 

Vil I høre mere om, hvad det koster at få tegnet jeres drømme-sommerhus? Så kontakt arkitekt Søren Bøgedal for en uforpligtende snak om muligheder og priser.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe