Ombygning

Har I brug for en arkitekt til jeres ombygning? 

Bor du lige præcis der, hvor du allerhelst vil bo i Esbjerg?

Det er skønt, når man finder den helt rette beliggenhed og familie, arbejde og børneliv går op i en højere enhed. Måske er naboerne ovenikøbet næsten blevet familie med tiden? Det bliver faktisk ikke bedre – eller hvad?  

Så er der bare lige dét der med huset… Huset er for småt, indretningen forkert, eller der mangler et ekstra badeværelse. Det nemmeste ville nok i virkeligheden være, at købe et helt andet hus, så I kan få den ekstra plads eller indretning I drømmer om. 

Men hvad så med naboerne og den helt perfekte beliggenhed? Den flytter jo ikke med.  

Hos Arkitekten og Ingeniøren kan vi hjælpe dig med at få alle ønsker opfyldt, helt uden at være nødt til, at skifte beliggenhed og naboer ud i samme ombæring.  

Vores arkitekt er faktisk helt vild med den type opgaver. Som arkitekt, er det nemlig en sand fornøjelse, når man kan få lov til at skabe hjem og løsninger, der giver værdi for de mennesker der skal leve i huset. 

Ombygning eller tilbygning? Så har du brug for en arkitekt. 

Uanset om der skal laves en ombygning eller tilbygning, så har vi den arkitekt, der kan løse opgaven. Jeres hjem kan nemlig tilpasses, så det igen bliver jeres drømmehjem.  

Om der skal en ombygning til, eller om der er behov for en tilbygning, afhænger naturligvis af jeres behov. Arkitekten giver sig god tid til at tale med jer om hvilke ønsker I har, hvad I savner ved jeres nuværende hjem og hvilke drømme I har, når det kommer til det nye hus. Det er tilladt at drømme højt! Også selvom drømmene kan virke højtragende og måske umiddelbart går langt over budget. Vores arkitekt, Søren Bøgedal, har mange års erfaring både som håndværker og arkitekt, og hans kreative mindset og gedigne faglighed kan skabe løsninger der opfylder jeres behov og passer til budgettet. 

Men kan vores hus ændres? 

Hvis I stiller jer selv det spørgsmål, vil I med garanti være helt høje efter første møde med arkitekten. I vil temmelig sikkert blive overrasket over, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, når det gælder ombygning. Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at tænke nye tanker om det hjem man måske allerede har boet i, i mange år.  

Det er derfor I har os. Arkitekten ser på jeres hus med helt nye øjne, og vil komme med idéer til ombygningen, så jeres hus igen bliver helt optimalt for jer.  

Ved første møde vil arkitekten tale med jer om ønsker og behov for ombygning. Alt den viden han suger til sig, kommer til udtryk i de skitser han efterfølgende går hjem og tegner. Som arkitekt, tager han helt naturligt højde for bygningens stand, materialevalg, konstruktion og æstetik. Tingene skal passe sammen. Derfor er det altid en god idé at alliere sig med en arkitekt, før der laves ombygning.    

I får skitserne præsenteret, og I skal selvfølgelig stille alle de spørgsmål, der måtte melde sig. Er der ændringer, bliver skitserne rettet til, og efter end godkendelse, kan arbejdet gå i gang. 

Det kan være en ordentligt mundfuld at bygge om, særligt hvis mans skal bo i huset mens byggeriet står på. Vi kan hjælpe med at lette arbejdet ved f.eks. at søge nødvendige tilladelser i forbindelse med ombygningen, indhentning af tilbud fra håndværkere, ingeniørberegninger og tilsyn.  

Hos Arkitekten og Ingeniøren har vi en bred pallette af kompetencer, der kan få ombygningen til at glide helt ubesværet, og være til mindst mulig gene for jeres dagligdag.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe