Ombygning af hus

Trænger dit hus til en arkitekttegnet ombygning?  

Som arkitekter, ved vi bedre end nogen andre, at der kan være mange grunde til at lade huset gennemgå en ombygning. Måske er børnene blevet så store, at garagen skal bygges om til en teenageafdeling, måske trænger I til et ekstra badeværelse, eller er ungerne fløjet fra reden, så værelserne kan slås sammen til hobbyrum.  

Årsagerne kan være mange, men dybest set, handler det om, at vores boligbehov hele tiden ændrer sig i takt med at livet skrider frem. Det har sin helt egen charme, at vi hele tiden skal tilpasse vores boliger, så de passer til livet og det aktuelle boligbehov.  

Vil du have arkitektens skarpe øjne på din ombygning? 

Står du for at skulle bygge om, er det en god investering at alliere sig med en arkitekt, der kan hjælpe med at se muligheder i dit hus, før du går i gang.  

Arkitekten ser på dit hus og din ombygning med nye øjne, og kan også give svar på mange af de byggetekniske spørgsmål, du har til ombygningen. Måske er du fasttømret i, at noget ikke kan lade sig gøre, bliver for omstændigt eller måske for dyrt. Arkitekten kender til mulige, alternative løsninger, som kan komme i spil og give det resultat du ønsker.  

Hvad er dit boligbehov? 

Har du tænkt på, hvordan du bruger dit hus? Eller hvordan det skal bruges i fremtiden? Vores arkitekt stiller virkelig mange spørgsmål, og det kan nogen gange virke helt overflødigt ift. projektet. Men tag ikke fejl. Vi ved præcis hvad vi laver. Vi lytter til alt det du siger, også det du siger, uden at sige det. Det er nemlig drønvigtigt for os at vide hvordan huset skal bruges. Du skal jo heller ikke have en racercykel med tynde dæk, hvis du i virkeligheden oftest cykler på skovens mudrede og ukurante stier. Tingene skal passe sammen, og vi er eksperter i at finde frem til dit boligbehov.  

Hvad skal du tænke på under en ombygning? 

Kan du bo i huset? Alt efter hvor stor en ombygning du står overfor, bør du overveje om du kan bo i huset, så længe ombygningen står på, eller om det er nødvendigt at indlogere familien et andet sted så længe.  

Er der noget du kan lave selv? Ofte, kan man spare penge på selv at brække ned og gøre klar til at håndværkerne kan gå i gang. Der er ingen grund til at betale en dyr timepris for en håndværker, medmindre der er tale om mere kompleks nedbrydning. Har du hænderne rigtigt skruet på, og kan du f.eks. selv kan sætte fliser op, lægge gulv og male, er der også penge at spare på håndværkerregningen. 

Er der andre ting – nu du er i gang? Har du andre ting, der bør laves når du alligevel er i gang med at bygge om, kan det indgå i et samlet tilbud fra håndværkerne. Tilbuddet kan deles op, så du kan se hvad de forskellige ting koster, og vælge hvor lidt og hvor meget du vil have lavet.  

Vi kan klare det hele 

Hos Arkitekten og Ingeniøren, kan vi tage os af hele ombygningen eller blot dele af den. Vores arkitekt, Søren Bøgedal, starter altid med at komme forbi til et uforpligtende møde, hvor I sammen kan vende muligheder for ombygningen. Herefter laves der, hvis I ønsker det, en skitse over huset som det ser ud efter endt ombygning. Har I brug for et tilbud på hele opgaven, hjælper vi med at strikke et sådan sammen til jer. Vi går kritisk til værks, både når det gælder håndværkere, materialer og tilsyn med ombygningen.  

Vi ’bor i Rødding, men det er ikke uvant for os at have opgaver i både Kolding, Haderslev, Ribe og Vejen.  

Book et uforpligtende møde her: www.arkitekten-og-ingenioeren.dk/kontakt/ 

 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe