Arkitekttegnet hus – pris

Arkitekttegnet hus pris 

Har du googlet den frase igen og igen, i jagten på for at finde ud af, hvad det i virkeligheden koster at få tegnet et hus, der ikke lige ligner alle de andre i nybyggerkvarteret?  

…. for helt ærligt, det bliver da lidt kedeligt, med alle de ens huse og plantegninger. Og hvis man endelig skal bygge nyt, er det så ikke hele meningen med galskaben, at man får et hus man selv har indrettet, og ikke bare det typehus der var kampagnepris på ved et af de store byggefirmaer? 

Som arkitekter er vi jo nok rimelig tilbøjelige til at give dig ret.  

Der skyder rigtig mange nybyggede huse op i Danmark lige i øjeblikket, og det er virkelig hot, at bygge nyt hus. Men – for der et men – hvis vi tager de arkitektoniske briller på, så bliver vi lidt triste. For nok er de fine, de nye huse, men de har bare en ting til fælles. ALT. De ligner hinanden alle sammen. 

Hvis det da så bare var det.  

Egentligt kan det jo dybest set være lige meget, hvordan huset ser ud. Det bliver først rigtig ærgerligt, hvis planløsningen ikke passer til de behov familierne har, men mest af alt bare passede til det budget der var at gøre med. Det er i virkeligheden den største skam.  

Er det dyrere at få arkitekttegnet sit hus? 

Det siges der. Men det er altså noget sludder. 

Vi tegner det hus, som du har budget til. Vi har ingen listepriser eller færdige kataloger du kan slå op i, for at finde prisen på et arkitekttegnet hus. Det er der en helt særlig grund til. Vi vil nemlig bygge det hus der passer til dig, og ikke bare snuppe et på hylden, mens vi krydser fingrer for, at det passer. Bare nogenlunde.  

Prisen på et arkitekttegnet hus er ikke nødvendigvis højere end den er på et typehus. Som arkitekter, har vi indgående kendskab til materialevalg og kan lave løsninger der matcher jeres behov og budget på én og samme tid.  

Et hus I kan leve i 

Før vi sætter så meget som en enkelt lillebitte streg på papiret, skal vi vide noget om jer. Vi er nødt til at vide hvordan I lever, hvad I har brug for I jeres nye hus og hvad I absolut ikke vil savne. Det kan være en svær proces, men når man har været den igennem, bliver resultatet bare bedst. Vi hjælper jer med mulige løsninger og forslag undervejs, og stiller også de spørgsmål I måske ikke selv har tænkt over, ligesom vi forventningsafstemmer i forhold til budget og drømme. Vi guider jer, så pengene ikke forsvinder mellem hænderne på jer, men til gengæld rækker længst muligt.  

Priserne på arkitekttegnede huse kan svinge lige så meget som på typehuse. Det hele handler om de valg man træffer. Vælger man den dyreste mursten, så bliver det et dyrere hus. Sådan er det også med typehuse. Derfor kan man heller ikke sige, at arkitekttegnede huse er dyrere huse. Det er ganske simpelt ikke rigtigt.  

Vi tegner jeres drømme 

Når vi har talt med jer om, hvilke drømme I har for jeres nye hjem, går vi hjem og tegner. Vi er nemlig vilde med at skabe hjem, der er til at leve i, derfor gør vi os umage når vi skaber jeres drømmehjem. Vi præsenterer jer for de første skitser, så snart de er færdige. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at vente på.  

Har I rettelser til skitserne bliver de implementeret og vi kan lave de endelige tegninger, som skal danne grundlag for byggeprocessen, og give jer den endelige pris på det arkitekttegnede hus.  

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe