Arkitekttegnet hus – Kolding

Et hus, der passer til familiens særlige ønsker, drømme og behov

Skal vi tegne dine drømme? 

Alle huse er i bund og grund arkitekttegnede.  

Det er sådan set rigtigt nok. Uanset om du vælger at få en arkitekt til at tegne det hus du skal bo i, ud fra dine ønsker og behov, eller om du køber en pakkeløsning ved et typehus-firma, så er det arkitekten, der har sat stregerne til dit nye hjem.  

Meeen… det er ikke helt det, vi forstår ved arkitekttegnede huse. 

Når vi i daglig tale, taler om et arkitekttegnet hus, tænker vi ikke på et af de mange typehuse der skyder op som perler på en snor, landet over- De arkitekttegnede huse vi taler om, er nemlig ikke stangvarer, der er lavet til den brede befolkning og som masseproduceres. Tvært imod.  

Vores arkitekt tegner det hus, der passer til dig og din familie. Jeres hjem.   

Hos Arkitekten & Ingeniøren tegner og bygger vi huse i det syd og sønderjyske. Vores arkitekttegnede huse kan allerede ses i både Vejen, Haderslev, Esbjerg, Kolding og Ribe, og vi vil også gerne tegne ogbygge dit næste hjem. 

Arkitekttegnet hus eller typehus? 

Typehuse er tegnet så de passer til størstedelen af befolkningen. Det er rigtig fine huse, til en fair pris. Der er plads til at ændre på nogle ting, men det koster penge hver gang du laver ændringer.  

Der er ikke noget i vejen med at vælge et typehus. Sådan skal det ikke forstås. Men i vores optik, er det lige lidt sjovere, når man selv har indflydelse på hvor væggene skal stå.  

Når du vælger at få en arkitekt til at tegne dit nye hjem, får du et hjem, der er tegnet til dig. Dine ønsker og behov danner hele grundlaget for de streger der kommer fra arkitektens hånd.  

Hvis typehusets indretning er præcis som du ønsker dit nye hjem skal være, så er der ingen grund til at hyre en arkitekt til at tegne dit hus. Ønsker du derimod mere kreative og måske lidt skæve løsninger, så vil du med garanti have større glæde af, at få tegnet huset helt fra bunden. 

Priser på arkitekttegnede huse 

Hvis vi dog bare havde en krone for hver gang nogen påstod at et arkitekttegnet hus er meget dyrere end et typehus…  

Det er en skrøne at et arkitekttegnet hus er dyrere end typehus. 

Ok. Indrømmet: Hvis du tager lige nøjagtigt dén skrabede pakkeløsning typehusfirmaerne reklamerer med, ikke ændrer på så meget som farven på fugen i badeværelset, så er det rigtigt nok. Men det er det nok de færreste, der gør. Man kan faktisk godt sige, at det er indflydelsen på husets indretning, der koster pengene. 

Hos os, er indflydelsen med i prisen. 

Vi tegner huset til det fastlagte budget. Som arkitekt og håndværker, er der mulighed for at skrue lidt på knapperne ift. f.eks. materialevalg, så pengene rækker lidt længere. Derfor kan du ofte få ligeså meget arkitekttegnet hus for pengene, som du kan få typehus.   

Vi skal have noget at tegne efter 

Og du er den vigtigste brik i lige netop dét puslespil. Det er nemlig dine drømme, ønsker og behov, der danner grundlaget for arkitektens tegninger 

Det er dit hus, og det skal passe til dig.  

Når du første gang møder vores arkitekt, vil du opdage, at han er god til at lytte og gennemskue, hvilke ønsker og behov, der er vigtigst for dig. Efter mødet går han hjem og putter alle dine husdrømme ind den skitse, der ender med at blive dit nye hjem. På den måde får du et hus tegnet til dig og din hverdag.  

Det er lige præcis lige så enkelt som det lyder, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med, at tegne dine drømme.  

 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe