Energiberegning – Esbjerg

Hvad bruger man energiberegninger til? 

Det er lovkrav at der skal foreligge energiberegninger på nye de nye huse, der opføres. Allerede når der søges byggetilladelse, skal der være lavet energiberegninger. 

Energiberegning

Har du planer om at udvide boligen med en tilbygning, kræver det også at der laves grundige energiberegninger, som dokumenterer at alle regler overholdes. 

Energiberegningerne har til formål at sikre, at det nye hus , eller den nye tilbygning, ikke er mere energitungt, end det må være i den energiklasse det skal opføres i.  

Der stilles høje krav til energioptimering af nye huse. De krav kender vi. Og vi foretager alle former for energiberegninger, så du kan være sikker på, at det nye hus lever op til gældende lovkrav på området.  

Et helt nyt hus skal have udarbejdet en energimærkning før det tages i brug. Energimærkningen skal foretages af et uvildigt energimærkningsfirma, og skal bruges som dokumentation for, at den nye bygning lever op til både reglerne på området og byggetilladelsen.  

Energioptimering. 

Vil du spare penge på varmeregningen? Det forstår vi godt. Der er vel heller ikke rigtigt nogen grund til, at betale mere for energi, end højst nødvendigt, vel? Lad os regne på det. Rigtig mange huse kan energioptimeres, og det behøver ikke nødvendigvis medføre dyre løsninger. Vi indregner både energiforbrug, varmetab, varmetilskud fra lyskilder og mennesker. På den måde får du det fulde overblik over det aktuelle energiforbrug i din bolig, så du kan se, hvor der kan sættes ind. 

Vi regner på løsninger.  

Når vi har regnet på energiforbruget, kommer vi med optimerende løsningsforslag, der kan ses på budgettet. Tit og mange gange, skal der blot små ændringer til, for at det giver overskud på kontoen. Det kræver grundig byggeteknisk indsigt at energiberegne. Hos Arkitekten & Ingeniøren, har vi mange års erfaring i at lave energiberegninger og energioptimeringer, og ved derfor, hvilke knapper der kan skrues på, for at opnå størst mulig effekt og de bedste energibesparende løsninger.  

Energirapport 

Står du for at skulle sælge din bolig? Så skal der foreligge en energirapport, som fortæller, hvilken energiklasse huset er i, samt hvilke tiltag der kan laves, for at optimere på energiklassen osv. Det er et lovkrav, og du kan ikke sælge dit hus uden en gyldig energirapport. Det giver køber et overblik over energioptimerende løsninger.  

Har du mod på det, kan du energioptimere din bolig for at klargøre den til salg. Lad os lave gennemgå dit hus og komme med idéer til små ting der kan energioptimere dit hus, før rapporten udarbejdes. Dog er det altid værd at overveje, hvor meget tid og hvor mange penge man vil putte i projektet ift. Om huset bliver mere værd med en bedre energirapport. 

Vi har masser af energi i huset 

Fra vores hovedkontor i Rødding servicerer vi hele syd- og Sønderjylland med energiberegninger, ingeniørberegninger, byggerådgivning og byggeprocesser fra første streg til sidste mursten.  

Vores mange års erfaring fra byggebranchen har givet os en bred vifte af byggetekniske kompetencer, der spiller godt sammen på tværs. Uanset om du har brug for en dygtig arkitekt til at tegne dit nye drømmehjem, mangler energiberegninger til dit nybyggeri eller en energirapport til det hjem du er klar til at sælge, så er Arkitekten & Ingeniøren opgaven mere end voksen. 

Er du i tvivl om hvilke tilladelser og energiberegninger du har brug for til dit byggeri, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver altid gerne et godt råd med på vejen.  

 

Første møde med
Arkitekten & Ingeniøren
koster kun en kop kaffe